Virtuele nazomer

Volg in onze virtuele classroom interessante, korte workshops

Falke & Verbaan organiseert van 30 augustus tot en met 30 september verschillende korte, virtuele workshops. In slechts twee uur wordt u per workshop meegenomen door verzuim-gerelateerde thema’s. Hieronder vindt u meer informatie.

WIA gerelateerde workshops
1. WIA gerelateerde workshops

Wij organiseren verschillende inhoudelijke WIA-workshops. Vanuit zijn expertise in dit vakgebied ontrafelt Janthony Wielink (Enkwest) deze complexe materie.

Workshop verzuimcijfers
2. Workshop verzuimcijfers

Als professional of leidinggevende heeft u een belangrijke taak binnen de verzuimbeheersing. De verzuimcijfers van uw afdeling of organisatie geven u informatie over het verzuimgedrag en vormen belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim als u weet hoe u de cijfers kunt analyseren en interpreteren.

Workshop WvP ern dossiervorming
3. Workshop WvP en dossiervorming

De Wet verbetering poortwachter gaat de strijd aan met langdurig verzuim. In deze wet zijn verschillende stappen vastgelegd.

Workshop arbodienstverlening aanbesteden
4. Workshop arbodienstverlening aanbesteden

Arbodienstverlening is complex en een aanbesteding over dit onderwerp is tijdrovend en vraagt om de juiste expertise. Naast wettelijke kaders zoals de WvP, nieuwe Arbowet, aangescherpte privacy regels en maatwerk / vangnetregelingen waar u rekening mee moet houden, wilt u de arbodienstverlener vinden die een bijdrage levert aan uw organisatie-doelstellingen. Een arbodienstverlener die naadloos aansluit bij de door uw gekozen visie en koers.

Training Verzuim & Gedrag voor HR
5. Workshop positieve gezondheid

In het kader van haar onderzoek naar veerkracht ontwikkelde arts-onderzoeker Machteld Huber een nieuw begrip van gezondheid. Als geen ander kan zij de wetenschappelijke achtergrond ervan en de verdere ontwikkeling tot het begrip Positieve Gezondheid met 6 dimensies introduceren. Hoe is het sinds de ontwikkeling verder gegaan? Hoe verhoudt Positieve Gezondheid zich tot andere concepten? Hoe wordt het toegepast in de praktijk, wat kan het betekenen in het werk en wat is er al bekend uit verder onderzoek?