Arbodienstverlening

Falke & Verbaan richt zich al jaren op de ontwikkelingen in de markt van arbodienstverlening. Door eigen onderzoek en ervaring zijn wij marktspecialist op dit terrein. Dit doen we onder de naam ArboView.

Arbodienstverlening is complex. Een aanbesteding over dit onderwerp is tijdrovend en vraagt om de juiste expertise. Naast wettelijke kaders zoals de Wvp, de nieuwe Arbowet en maatwerk-/vangnetregeling waar u rekening mee moet houden, wilt u de arbodienst vinden die een belangrijke bijdrage levert aan uw organisatiedoelstellingen. Een arbodienstverlener die naadloos aansluit bij de door uw gekozen visie en koers.

Arboview helpt u hierbij. Dat kan bij de koersbepaling zijn, maar ook bij een onafhankelijke marktverkenning, het opstellen van het programma van eisen of het selecteren van de best passende aanbieders. Het doel hierbij is altijd het optimaliseren van de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze consultants. U kunt hier de Kwadrantentool invullen.