Sparks

COVID-19: Verlof of verzuim?
Het RIVM heeft maandagavond 23 maart nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Lees hier de aangescherpte maatregelen.  Gepubliceerd maandag 23 maart 10.00 op basis van de tot dan toe beschikbare informatie. Het kan zijn dat de actualiteit dit artikel inhaalt.  Het verzuim neemt momenteel bij veel organisaties dusdanig toe dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. We zagen … Lees "COVID-19: Verlof of verzuim?" verder
NIEUW Collegereeks: Strategisch Adviseur Sociale Zekerheid
De collegereeks Strategisch Adviseur Sociale Zekerheid daagt u uit om uw kennis en leiderschapsvaardigheden verder te verdiepen en verbreden binnen het interessante veld van Sociale Zekerheid. Op basis van wetenschappelijke kennis en ervaring neemt uw docent u op interactieve wijze mee door hema’s als leiderschap, verander,- strategisch- en riskmanagement.
Post HBO opleiding BASZ
De leergang Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ) leidt u op tot solide organisatieadviseur op het gebied van sociale zekerheid, inzetbaarheid en re-integratievraagstukken. De opleiding benadert de problematiek vanuit de bedrijfskunde, met veel aandacht voor het beïnvloeden van gedrag, intermenselijke communicatie en adviesvaardigheden.
Masterprogramma Verzuim en Gedrag
In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Tijdens deze tweedaagse, praktijkgerichte training combineren wij constant kennis en vaardigheden. Interessante theoretische modellen worden afgewisseld door rollenspellen en praktijkoefeningen, gelieerd aan de eigen werkomgeving.