Organisatie

Falke & Verbaan, 1992 opgericht, is een onafhankelijk toonaangevend HRM-organisatieadviesbureau. Van oorsprong ontstaan uit haar succesvolle verzuimmanagement programma’s is Falke & Verbaan heden ten dage specialist in het realiseren van cultuur- en gedragsverandering binnen organisaties.

Visie

Falke & Verbaan is gespecialiseerd in het realiseren van gedrags- en cultuurveranderingen binnen organisaties. Het doel hierbij is het optimaliseren van de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers. Vanuit consultancy of vanuit ontwikkeling (FVO) Falke & Verbaan is gericht op de kortste en duurzaamste weg naar resultaat.

Effectieve organisaties sturen op gedrag

Falke & Verbaan beschouwt de organisatiecultuur als de optelsom van individuele gedragingen die door de groep geaccepteerd zijn. De manier waarop medewerkers zich binnen een organisatie gedragen, heeft invloed op de inzetbaarheid en productiviteit van het totaal. Daarmee beïnvloedt de organisatiecultuur en het gedrag van medewerkers direct het resultaat van een organisatie. Het uitgangspunt is dat het gedrag van de mens te beïnvloeden is. Sturen op gedrag is daarom de sleutel naar een effectieve organisatie.

Kernwaarden

Falke & Verbaan maakt onderdeel uit van de Falke & Verbaan Groep. De vier gemeenschappelijke kernwaarden van de Falke & Verbaan Groep zijn:

1. Ondernemerschap
Binnen de Falke & Verbaan Groep worden medewerkers gestimuleerd en gemotiveerd om als ondernemer te functioneren. Hierdoor zijn we een hoogwaardige, betrouwbare en solide adviseur, en sparringpartner voor onze klanten. Ondernemerschap houdt voor ons in dat we ons werk zorgvuldig uitvoeren en continue verbetering aanbrengen en innovatief denken en handelen. In al onze werkzaamheden staat onze klant voorop en streven we als team met trots en passie naar langdurige samenwerking met onze klanten.

2. Plezier in het werk
In onze filosofie is plezier in het werk een voorwaarde voor succes. Plezier houdt voor ons in dat we op een interessante en uitdagende manier onze kennis en kunde onderling en met klanten bespreken en verder ontwikkelen, zoeken en inspelen op individuele kwaliteiten zodat we het beste uit elkaar halen en we diverse informele activiteiten organiseren om de verbinding met elkaar te houden. Het doet ons oprecht plezier als medewerkers succesvol zijn. Met plezier bereiken we doelen voor onze klanten en onze eigen organisatie.

3. Professioneel
Klanten mogen van ons verwachten dat we op een kundige wijze met ons vak en inhoudelijke vraagstukken om gaan, dat we de juiste kennis en vaardigheden hebben en we op een zorgvuldige manier klanten ondersteunen bij vraagstukken. We zorgen voor gedegen interne opleidingen, houden onze vakliteratuur bij en weten welke maatschappelijke ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken er zijn en integreren die in onze adviezen. Als organisatie kijken we kritisch naar ons eigen functioneren, blijven we leren van elkaar en houden elkaar scherp. We staan open voor feedback en verbetering.

4. Openheid
In onze organisatie streven we transparantie, vertrouwen, openheid, respect en loyaliteit na. Bij ons is dan ook alles bespreekbaar. Of het nu gaat om inhoudelijke punten, de balans werk-privé, ambities of uitdagingen, als collega’s onderling steunen we elkaar, zoeken we naar oplossingen en helpen elkaar verder. Wij zijn ons bewust een “vrouwenorganisatie” te zijn waarbij balans tussen werk en prive belangrijk is in iedere levensfase. De arbeidsvoorwaarden zijn hier op afgestemd zodat zwangerschap, relaties, kinderen en andere life events met werkplezier, professionaliteit en productiviteit in harmonie zijn. Het “nieuwe werken” is geaccepteerd en geïntegreerd in onze organisatie en ook zzp-verbanden zijn mogelijk: ‘alles is bespreekbaar’. Wij willen alle medewerkers bij de Falke & Verbaan Groep de mogelijkheid bieden op een duurzame werkrelatie en een veilige, plezierige en productieve werkomgeving.

FALKE & VERBAAN Effectieve organisaties sturen op gedrag

Wanneer u gebruikt maakt van deze site, accepteert u onze algemene voorwaarden en Cookie beleid. Teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL | Copyright © 2000 - 2018