Ontwikkelpakketten

We bieden onze online trainingen aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling. De pakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket. Per training ziet u een visueel overzicht waarin de ontwikkelpakketten worden uitgelicht. Bekijk hier ons online leren aanbod. 

Visueel overzicht BASIS PLUS PREMIUM
Virtual Classroom
Online leeromgeving
– Voorbereiding
– Borging
3 maanden toegang tot online leeromgeving  
1,5 uur Online Coaching    
6 maanden toegang tot online leeromgeving    
3,0 uur Online Coaching    
Vervolgtraining met 20% korting    

Virtual classroom

Onze virtual classroom is een digitale ruimte, waar u, uw mededeelnemers en de docent op eenvoudige wijze samenkomen. In deze digitale ruimte biedt de docent live de theorie van de onderwerpen aan en wisselt hij deze zoveel mogelijk met interactieve momenten. De virtual classroom is vanaf elke computer met internetverbinding bereikbaar. Hierdoor leert u plaats-onafhankelijk.

Online leeromgeving

Onze online leeromgeving biedt toegang tot uitgebreide mogelijkheden op het gebied van leren en persoonlijke groei. Het biedt u een bibliotheek met bijvoorbeeld (dit is per training afhankelijk) voorbereidingsopdrachten, video’s, kennisvragen, toetsen, hand-outs en interessante whitepapers en links. Uw groei stopt daarmee niet na de training!

Online coach

Vaak loopt u in de dagelijkse praktijk tegen allerlei zaken aan. Dit kan gaan om het voorbereiden van een frequent verzuimgesprek tot het bepalen van een strategie op een verzuimdossier, het stellen van een goede hulpvraag aan de bedrijfsarts, het opstellen van een plan om verzuim te reduceren etc. Onze online coach ondersteunt u gedurende een sessie persoonlijk bij uw organisatie-specifieke casus of hulpvraag.

Verdiepingstrainingen

Na het volgen van de training is het mogelijk om uw kennis via een verdiepingstraining verder te ontwikkelen. Deze trainingen behandelen gerelateerde onderwerpen en worden in korte sessies van maximaal twee uur via onze virtual classroom aangeboden. De verdiepingstrainingen als vervolg op deze training zijn:

  • Wet verbetering Poortwachter – Het proces van re-integratie
  • Verzuimanalyse – cijfers toegelicht
  • Privacy in het kader van AVG

 Maatwerk

Al onze ontwikkelpakketten zijn ook op maat voor uw organisatie te maken. U leert dan samen met uw mede-collega’s, waarbij de online leeromgeving, en daarmee de aanhangende informatie, opdrachten en casuïstiek, voor uw organisatie op maat is gemaakt. Neem contact op voor meer informatie.