Online training verzuimcijfers

De verzuimcijfers van uw afdeling of organisatie geven informatie over het verzuimgedrag. Ook vormen de verzuimcijfers belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim als u weet hoe u de cijfers kunt analyseren en interpreteren. Na deze training zijn de deelnemers in staat:

– Verzuimcijfers te interpreteren in het licht van het gedragsmodel
– Verzuimgedrag tijdig herkennen en onderzoeken
– Managementinformatie te genereren

Interesse om individueel deel te nemen aan onze online training?
Is deze training verzuimcijfers iets voor uw organisatie?

De training helpt iedereen die in het werk te maken heeft met (advisering rond) verzuimcijfers een flinke stap verder bij het verzamelen en vertalen van stuurinformatie rondom verzuim. Tijdens deze prikkelende training krijgen de deelnemers in 1 dag praktische hulpmiddelen aangereikt om de verzuimcijfers van de eigen afdeling of organisatie te analyseren, interpreteren en te concretiseren in stuurinformatie. De deelnemers gaan ook zelf met de cijfers aan de slag. Daarnaast wordt behandeld hoe de analyse van verzuimgegevens kan helpen bij de preventie en aanpak van verzuim.

Maatwerk incompany trainingen

De Falke & Verbaan Academie biedt deze online training ook aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ontvangt u graag meer informatie over deze training voor uw organisatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden van onze online incompany trainingen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100
info@falkeverbaan.nl

Ontwikkelpakketten Falke & Verbaan Academie
Onze unieke ontwikkelpakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket.

Een visueel overzichtBasisPlusPremium
Virtual Classroom
Online leeromgeving
– Voorbereiding
– Borging
3 maanden toegang tot online leeromgeving 
1,5 uur Online Coaching  
6 maanden toegang tot online leeromgeving  
3,0 uur Online Coaching  
Vervolgtraining met 20% korting