Online training Verzuim & Gedrag voor leidinggevenden

Tijdens de training staat de sleutelrol van leidinggevenden in de aanpak en beheersing van (frequent en langdurig) verzuim centraal. Er wordt aandacht besteed aan hoe het verzuimgedrag van medewerkers (preventief) beïnvloed kan worden. Het resultaat van deze training:

– Kennis en bewustwording omtrent de gedragsmatige visie op verzuim en inzetbaarheid;
– Inzicht in de beïnvloedingsmogelijkheden die er zijn vanuit de rol als leidinggevende;
– Verheldering van taken en verantwoordelijkheden van de diverse betrokkenen en op basis daarvan optimalisering van de samenwerking;
– Vaardigheden om een verzuim en/of inzetbaarheidsgesprek te voeren gericht op gedrag.

Interesse om individueel deel te nemen aan onze online training?
Is deze training Verzuim & Gedrag iets voor uw organisatie?

Deze training helpt iedereen die in het werk te maken heeft met (advisering rond) verzuim. De training Verzuim & Gedrag voor leidinggevenden is in twee delen onderverdeeld:

In deel 1 worden de deelnemers meegenomen in de gedragsmatige visie op verzuim en inzetbaarheid. Wat betekent het om ziekte en verzuim uit elkaar te halen? Wat kunnen de deelnemers preventief doen om verzuim te voorkomen? En hoe werk je effectief samen met de bedrijfsarts?

In deel 2 maken we de vertaling naar de praktijk. Welke leiderschapsstijlen kennen we en welke leiderschapsstijl is het meest effectief in aanspreken op (verzuim) gedrag? Hierbij gaan de deelnemers op een laagdrempelige manier aan de slag met vaardigheidsoefeningen gericht op het effectief voeren van een gesprek over verzuim en/of inzetbaarheid.

Maatwerk incompany trainingen

De Falke & Verbaan Academie biedt deze online training ook aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ontvangt u graag meer informatie over deze training voor uw organisatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden van onze online incompany trainingen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100
info@falkeverbaan.nl

Ontwikkelpakketten Falke & Verbaan Academie
Onze unieke ontwikkelpakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket.

Een visueel overzichtBasisPlusPremium
Virtual Classroom
Online leeromgeving
– Voorbereiding
– Borging
3 maanden toegang tot online leeromgeving 
1,5 uur Online Coaching  
6 maanden toegang tot online leeromgeving  
3,0 uur Online Coaching  
Vervolgtraining met 20% korting