Online training Verzuim & Gedrag voor HR

Volgens onze gedragsmatige visie staat bij het beheersen van verzuim vooral het beïnvloeden van de verzuimkeuze en daarmee het verzuimgedrag centraal. Of iemand al dan niet de keuze maakt om te verzuimen, wordt door verschillen componenenten beïnvloed. Onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:

– De gedragsmatige visie op verzuim
– Leren sturen op gewenst gedrag
– Het activeren van management
– Het coachen van leidinggevenden


Interesse om individueel deel te nemen aan onze online training?Is deze training Verzuim & Gedrag iets voor uw organisatie?

De training helpt iedereen die in het werk te maken heeft met (advisering rond) verzuim. De organisatie werkt reeds met de gedragsmatige visie van Falke & Verbaan of heeft interesse om dit gedachtegoed te implementeren. Vanuit deze visie bent u op zoek naar handvatten om effectief een adviserende en coachende rol richting leidinggevenden te vervullen.


Maatwerk incompany trainingen

De Falke & Verbaan Academie biedt deze online training ook aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ontvangt u graag meer informatie over deze training voor uw organisatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden van onze online incompany trainingen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100
info@falkeverbaan.nl

Ontwikkelpakketten Falke & Verbaan Academie
Onze unieke ontwikkelpakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket.

Een visueel overzicht Basis Plus Premium
Virtual Classroom
Online leeromgeving
– Voorbereiding
– Borging
3 maanden toegang tot online leeromgeving
1,5 uur Online Coaching
6 maanden toegang tot online leeromgeving
3,0 uur Online Coaching
Vervolgtraining met 20% korting