Online training Gespreksvaardigheden

Het doel van deze workshop is om de vaardigheden om effectief met medewerkers en collega’s in gesprek te gaan verder te ontwikkelen en te verbeteren. Deze workshop is uitermate geschikt voor een ieder die als leidinggevende met de gedragsmatige visie werkt. De regiefunctie van de leidinggevende en het bespreken en aanspreken op (ongewenst) gedrag staat tijdens de workshop centraal. Vanuit de filosofie ‘gedrag stuurt gedrag’ zal de trainer gedurende de hele workshop stil staan bij, en reflecteren op, het eigen gedrag van de deelnemers en hoe dit van invloed is op het gedrag van de gesprekspartner.

 
Interesse om individueel deel te nemen aan onze online training?
Is deze training gespreksvaardigheden iets voor uw organisatie?

De training helpt iedereen die in het werk te maken heeft met (advisering rond) verzuim. De trainer zal gesprekstechnieken uitleggen aan de hand van het IJs-Eisberg gespreksmodel en er zullen verschillende stijlen van gespreksvoering aan de orde komen. Hierbij zal de stijl ‘warme zakelijkheid’ (ook wel ‘veeleisend helpen’) als uitgangspunt dienen. In deze stijl is de leidinggevende bereid de medewerker te helpen, maar altijd vanuit de eis dat de medewerker gewenst gedrag gaat laten zien.

De geleerde technieken kunnen worden toegepast in zowel de dagelijkse gespreksvoering als in diverse specifieke situaties, zoals functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, verzuimgesprekken, slecht nieuws gesprekken etc.

Maatwerk incompany trainingen

De Falke & Verbaan Academie biedt deze online training ook aan via onze unieke ontwikkelpakketten. Deze ontwikkelpakketten geven u de mogelijkheid de online training via een virtual classroom te volgen en kracht bij te zetten met verschillende opties binnen onze eigen online leeromgeving. Hierdoor bent u zelf in de regie van uw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ontvangt u graag meer informatie over deze training voor uw organisatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij sparren graag met u over de mogelijkheden van onze online incompany trainingen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100
info@falkeverbaan.nl

Ontwikkelpakketten Falke & Verbaan Academie
Onze unieke ontwikkelpakketten worden aangeboden in een basis,- plus- en premiumpakket.

Een visueel overzichtBasisPlusPremium
Virtual Classroom
Online leeromgeving
– Voorbereiding
– Borging
3 maanden toegang tot online leeromgeving 
1,5 uur Online Coaching  
6 maanden toegang tot online leeromgeving  
3,0 uur Online Coaching  
Vervolgtraining met 20% korting