Nieuwe lichting afgestudeerde Sociaal Bedrijfskundig Adviseurs (RSBA's)

Op donderdag 8 maart jl. heeft Falke & Verbaan wederom 7 nieuwe diploma’s uitgereikt aan de geslaagden van de Leergang Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA). 
 
Sinds 2015 leidt Falke Verbaan in samenwerking met de Stichting RSBA adviseurs, casemanagers, arbeidsdeskundigen en andere professionals op tot Sociaal Bedrijfskundig Adviseur. De rol van de RSBA overstijgt die van andere professionals die zich richten op diverse deelgebieden van inzetbaarheid en arbeidsongeschiktheid.
 
Afgestudeerd, en dan?
De Sociaal Bedrijfskundig Adviseur is de drijvende kracht achter adviezen die kunnen leiden tot organisatieveranderingen. Na afloop van de opleiding is men in staat elk inzetbaarheidsvraagstuk vanuit een helicopterview te benaderen, met aandacht voor gedrag en keuzeprocessen, wet- en regelgeving, bedrijfskundige afwegingen en de belangen van werkgever en werknemer.
 
 
Over de leergang
De leergang RSBA is opgebouwd uit 18 lesdagen verdeeld over een jaar. Onderwerpen die aan bod komen zijn: veranderkunde, duurzame inzetbaarheid, re-integratie, wet- en regelgeving, preventie, riskmanagement en adviesvaardigheden. De docenten zijn experts op hun vakgebied en veelgevraagd spreker en/of trainer.
 
Meer informatie kunt u vinden op onze website www.falkeverbaan.nl/leergangrsba.
 
Heeft u nog vragen, neem dan contact opnemen met de Falke & Verbaan Academie via 035 6997100.