Nieuwe Leergang Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur

Werkgeversvereniging OSB en Falke & Verbaan introduceren in samenwerking met HR Financials Group en VerzuimConsult een verdiepende leergang met daaraan gekoppeld een nieuwe titel: de Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur (RSBA).

Deze leergang, die begin 2015 van start zal gaan, leidt adviseurs, casemanagers, arbeidsdeskundigen, etc. op tot hoog ontwikkelde gesprekspartners op het gebied van sociale zekerheid, inzetbaarheid en re-integratievraagstukken. Ervaren docenten en de unieke combinatie van thema’s zorgen ervoor dat de RSBA uitgedaagd en gedegen opgeleid wordt. Na de opleiding kan een RSBA vanuit een helicopterview organisatievraagstukken benaderen waarbij kennis van (overlappende) wet- en regelgeving én bedrijfskundige afwegingen met aandacht voor de belangen van de werkgever, maar zeker ook voor de werknemer gecombineerd worden.

Momenteel wordt de inhoud van de leergang getoetst en zullen de komende maanden in het teken staan van voorbereiding en planning. Meer informatie kunt u hier vinden.