Management Development

“De juiste mensen met de juiste competenties op de juiste plek!”

Managers zijn binnen organisaties verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van het organisatieproces en de realisatie van organisatiedoelen. Om organisaties en managers hierbij te ondersteunen kan een Management Development-traject uitkomst bieden.

In de filosofie van Falke & Verbaan bestaat Management Development uit twee invalshoeken:

  • Een reeks van activiteiten gericht op de ontwikkeling van (toekomstige) managers. Dit kan zijn in een nieuwe rol als manager, maar ook bij een verticale verplaatsing (promotie/demotie). Centraal staat enerzijds de juiste fit tussen persoon en werk en anderzijds het ontwikkelen van managementvaardigheden.
  • De kwalitatieve en kwantitatieve (personele) inrichting van het leidinggevend kader binnen de organisatie.
    In alle gevallen is Management Development gericht op de juiste man/vrouw met de juiste competenties op de juiste plek.

De trajecten van Falke & Verbaan op het gebied van Management Development zijn altijd maatwerk. Afhankelijk van doelen en resultaten binnen uw organisatie ontwikkelen wij een passend programma. Dit kan variëren van visie- en missievorming tot het formuleren van gedragskaders, het aantrekken en/of verplaatsen van medewerkers, omgaan met groepsdynamische processen en het omgaan met of uitvoeren van cultuurveranderingen.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor Management Development en/of een vrijblijvende afspraak met een van de ervaren consultants van Falke & Verbaan.