Jubileumdebat: “Leefstijl: Waar bemoeit u zich mee?!” – 5 oktober 2017

Het jubileumdebat van Falke & Verbaan en Immediator met dagvoorzitter Tom van ’t Hek en sprekers als Florien Vaessen, Lex Burdorf en Mark Mieras en Lidewey van der Sluis.

 

Welke eisen mag de baas stellen ten aanzien van de leefstijl van zijn werknemers? Ruim de helft van de HR professionals heeft er geen moeite mee als de baas zich met de leefstijl van zijn medewerkers bemoeit blijkt uit nationaal onderzoek. Maar hoe is dit bij medewerkers? Waar ligt de grens? En hoe belangrijk en effectief is het eigenlijk om hier op te sturen?

 

Tijdens het event “Leefstijl: waar bemoeit u zich mee!?” schetsen een aantal prikkelende sprekers verschillende perspectieven rondom het thema leefstijl in relatie tot werk. Als dagvoorzitter zorgt Tom van ’t Hek voor een levendige discussie tijdens het debat tussen werkgevers, werknemers en experts. Ook u als deelnemer wordt gevraagd om hier een bijdrage aan te leveren.

 

 

Na afloop heffen we graag met u het glas op onze jubilea. Tijdens het diner praten we met onze klanten, relaties en collega’s na over de afgelopen 25-jaar Falke & Verbaan en 12,5 jaar Immediator.

 

 

Locatie: Innstyle, Herenweg 55, Maarssen
Tijd: van 14.00 tot 17.30 uur met aansluitend een diner
Prijs: € 345,-

 

Aanmelden: klik hier