Gratis miniconferentie ‘Arbodienstverlening slim aanbesteden, zo werkt het’

U vraagt zich af of uw huidige arbodienstverlener nog wel goed past of u bent van plan om uw arbodienstverlening te gaan aanbesteden? Een aanbesteding is tijdrovend en kostbaar. Belangrijk dus dat u de juiste keuzes maakt.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Is aanbesteden de juiste keus en zo ja hoe leid je dat in goede banen?
  • Hoe zorg je ervoor dat arbodienstverlening past bij uw organisatiedoelstellingen?

Een heldere visie en concrete doelstellingen zijn dan een must. Te vaak zien wij dat de gemaakte keuzes ten aanzien van arbodienstverlening niet leiden tot het gewenste resultaat. En dat is zonde van uw tijd en die van andere betrokkenen. Sinds meer dan 10 jaar richt Falke & Verbaan zich naast diverse trajecten op gebied van gedragsbeïnvloeding, op het screenen, ontwikkelen en uitrollen van (arbo)dienstverleningsconcepten. Dit doen we aan de hand van het beproefde kwadrantenmodel. Ook worden benodigde randvoorwaarden aangestipt om de nieuwe werkwijze tot een succes te maken.

 

Tijdens deze miniconferentie krijgt u in twee uur tijd ideeën, inzichten, de do’s en don’ts en praktische handvatten om binnen uw eigen organisatie aan de stag te gaan. Neem vooral uw inkoper mee!

 

De bijeenkomst vindt plaats op 10 mei in het PSV Stadion bij Box 10 van 15.00 tot 17.00 uur. Na de presentatie heeft u kans om met vakgenoten van gedachten te wisselen onder het genot van een broodje. U kunt zich via deze link aanmelden.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 035-6997100.

 

Graag tot ziens op 10 mei 2017!

 

Met vriendelijke groet,

 

Rianne Baan en Marten Hanselaar, Consultants bij Falke & Verbaan