Gratis miniconferentie ‘Eigen regie, grip op arbodienstverlening’

Als werkgever vindt u het belangrijk grip te hebben op verzuim van uw medewerkers. Vanuit het oogpunt van bedrijfsvoering, maar ook vanuit goed werkgeverschap. Daarom streven veel organisaties naar eigen regie. Maar wat houdt eigen regie eigenlijk in? Wat zijn randvoorwaarden om het eigen regiemodel succesvol te implementeren? Welke stappen kunt u nemen om te zorgen dat uw organisatie zich gaat ontwikkelen naar volledige eigen regie? Aan welke knoppen moet u draaien?

 

Tijdens een interactieve presentatie vertellen Rianne Baan en Martina Roukema, consultants bij Falke & Verbaan, aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan om het eigen regie model succesvol te implementeren. Met welke zaken moet u aan de slag om eigen regie zo te implementeren dat dit ook daadwerkelijk leidt tot een reductie van verzuim. En welke zaken zijn binnen uw organisatie blijven liggen waardoor het eigen regie model niet tot een verzuimreductie heeft geleid?

 

De bijeenkomst vindt plaats op 15 februari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur op het landgoed Ampsen in Lochem. Na de presentatie heeft u kans om met vakgenoten van gedachten te wisselen onder het genot van een broodje. U kunt zich via deze link aanmelden.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 035-6997100.

 

Graag tot ziens op 15 februari!

 

Rianne Baan & Masha Derlage

Consultants, Falke & Verbaan