Falke & Verbaan introduceert: FVO

Dat Falke & Verbaan niet alleen consulting en advies biedt maar ook een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, is niet nieuw. Maar let op: vanaf nu heeft onze opleidingentak Falke & Verbaan Ontwikkeling (FVO) een eigen gezicht. Zo kunnen wij nóg beter inspelen op uw leer- en ontwikkelbehoefte als het gaat om de vele aspecten van inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers.
Met een aanbod van actuele kennis, wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden, helpt FVO arbo- en HR-professionals én hun organisaties zich te ontwikkelen en te excelleren. Deelnemers kunnen inschrijven op het niveau dat bij hen past. De groepen zijn klein, er is altijd ruimte voor eigen cases, de aanpak van de docenten en trainers (allen experts uit de praktijk) is up-to-date, persoonlijk en energiek.

 

FVO ontvangt haar deelnemers op sfeervolle locaties en hecht waarde aan goede en gezonde catering. Veel van onze trainingen geven wij ook in company. Aan de hand van thema’s als cultuurverandering, inzetbaarheid, arbo-strategie, risicomanagement en wet- en regelgeving ervaart u hoe bepalend gedrag en veranderbereidheid zijn. Niet alleen voor het behalen van uw eigen doelstellingen, maar ook voor het succes van de organisatie.

 

Waarom kiest u voor leren & ontwikkelen bij FVO?

– Experts uit de praktijk delen hun kennis en ervaring;
– Training op het door u gewenste niveau;
– Kleine groepen en veel ruimte voor eigen cases;
– Inspirerende en energie gevende leeromgeving.

Op de nieuwe website www.falkeverbaan.nl/fvo  vindt u het complete aanbod van workshops, trainingen, studiereizen, masterclasses en inspiratiesessies.