Deelnemen aan de pilot Duurzame Inzetbaarheid

Hoe krijgt u het thema duurzame inzetbaarheid goed op de kaart? Op welke wijze kunt u leidinggevenden bewust maken van het nut van een gedegen aanpak en hen enthousiast maken?
Falke & Verbaan biedt u de mogelijkheid om op unieke wijze te experimenteren met het thema binnen uw eigen organisatie.

De Pilot Duurzame Inzetbaarheid duurt kort en kan grote impact hebben. Het geeft leidinggevenden en HR-adviseurs de kans om in slechts drie dagdelen kennis te maken met het thema en hoe een passende aanpak eruit zou kunnen zien. Zij krijgen de kans om zich bewust te worden van hun rol en invloed. Bovendien krijgen zij concrete handvatten om dit in de praktijk te brengen binnen hun team en organisatie. Daarnaast ervaren zij de manier van werken van Falke & Verbaan. U kunt na de pilot besluiten of u het traject verder wilt uitbreiden.

De pilotgroep bestaat uit twee tot vier leidinggevenden (en een HR-adviseur) van maximaal vier organisaties. Zo leert men niet alleen van collega’s, maar ook van collega-leidinggevenden uit andere organisaties. De pilot is verspreid over 10 weken en opgebouwd uit:

  • drie dagdelen training onder leiding van een ervaren trainer;
  • het maken van verschillende huiswerkopdrachten met behulp van een online tool (DIX) ontwikkeld door TNO.

De trainingsdagen vinden plaats op de locaties van de deelnemende organisaties. Een leuke manier om zo een kijkje in de keuken bij andere organisaties te nemen.

Op 28 augustus vindt de eerste bijeenkomst plaats. Interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Larissa Kras van Falke & Verbaan.