Algemene voorwaarden

FVO

Het opleidingsaanbod van Falke & Verbaan is gericht op cultuur- en gedragsbeïnvloeding, toegespitst op onderwerpen als veiligheid, pesten, agressie en verzuim. Daarnaast richten wij ons ook op actuele onderwerpen en op kennisoverdracht op het gebied van relevante wet- en regelgeving die binnen gewenste gedragsverandering relevant zijn.

De opleidingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in onze adviestrajecten. De filosofie van Falke & Verbaan is dat het ‘afspreken en aanspreken’ van medewerkers in een organisatie sterk bepaald wordt door de cultuur en het geaccepteerde gedrag. Helaas is dit niet altijd het gewenste gedrag. De ‘rode draad’ die door alle opleidingen loopt, is het sturen op (on)gewenst gedrag in uw organisatie en het borgen daarvan.

Vrijwel al onze trainingen voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen zijn geaccrediteerd door AbSG. De trainingen voor veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, arbeidsdeskundigen bedrijfsmaatschappelijk werkers zijn geaccrediteerd door Hobeon SKO.

Naast de opleidingen die wij verzorgen op onze locatie in het sfeervolle Naarden-Vesting, verzorgen wij tevens opleidingen op maat, in-company of op een door uw bedrijf gewenste locatie.


Direct naar opleidingskalender

 
Zoek op doelgroep

Zoek op thema