Workshop Vergroten van je impact als adviseur
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop Vergroten van je impact als adviseur

Meer organisatie-inzicht leidt tot sterkere positie als professional

Bij veel vraagstukken in uw praktijk als professional spelen onzekerheden, tegengestelde belangen, verborgen agenda’s en andere ‘ongrijpbare’ invloeden. Dat vraagt inzicht in hoe krachtenvelden binnen organisaties werken. Vanuit dat inzicht kunt u effectiever en krachtiger adviseren.

 

Wat is de workshop ‘Vergroten van je impact als adviseur’?
In deze eendaagse workshop leert u vanuit de praktijk over de werking en het nut van organisatie-inzicht en hoe de methode van organisatieopstellingen (Systemic Constellation Method) u kan helpen in uw adviserende rol.

 

Resultaten
Na de eendaagse workshop:

  • heeft u zicht op het krachtenveld rond de besluitvorming binnen de organisatie (waar het gaat om uw werkveld);
  • begrijpt u wat u te doen staat om uw adviezen goed voor het voetlicht én geaccepteerd te krijgen;
  • heeft meer inzicht in blokkades die u tegenkomt bij de aanpak van dagelijkse vraagstukken;
  • heeft u nieuwe handvatten om die blokkades te overwinnen en uw advieskracht te versterken.

Is deze workshop iets voor u?
Deze workshop is speciaal bedoeld voor professionals die veelal in de adviesrol werkzaam zijn zoals bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen, casemanagers en andere adviseurs binnen het arbo-speelveld. De workshop is geschikt voor zelfstandigen of adviseurs in vaste dienst.

 

Het programma
In de workshop ervaart u na uitleg over de organisatieopstellingsmethode zelf de kracht van deze methode en krijgt u inzichten hoe u uw adviesimpact kunt vergroten. Tijdens de workshop is veel ruimte voor vragen en feedback.

 

Over de trainer
Greg Kalfus is oprichter van Dilato en organisatieopsteller. Hij is opgeleid in familieopstellingen bij Indra Torsten Preiss in Antwerpen en als organisatieopsteller bij het Hellinger Instituut Nederland in Groningen. Kalfus gelooft sterk dat mensen en organisaties werken als systemen die onderling met elkaar verbonden zijn, en dat symptomen van organisatie een zinvolle betekenis krijgen en effectief aangepakt kunnen worden als men ze systemisch benaderd.

 

Ervaring van deelnemer(s)
"Effectief adviseren aan organisaties begint met het kiezen van je eigen positie; deze training laat je letterlijk zien en voelen wat daarvan de invloed is.”

 

Na deze workshop
Wilt u zich na deze eendaagse workshop verder verdiepen en bekwamen in thema’s binnen uw vakgebied, dan biedt Falke & Verbaan u:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…