Workshop Taakdelegatiemodel voor HR Professionals
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop Taakdelegatiemodel voor HR Professionals

27-11-2018 14:30 - 16:30
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Wat zijn de meerwaarde en praktische aspecten voor uw organisatie?

Inleiding

De ontwikkelingen rondom privacy, beschikbaarheid van bedrijfsartsen en optimalisering van het verzuimproces hebben grote invloed op de mogelijkheden tot inzet van een gespecialiseerde verzuimadviseur/casemanager. Een optie is het werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Deze werkwijze heeft aanwijsbare voordelen, maar brengt ook risico’s met zich mee.

Is deze workshop iets voor u?

U bent HR-adviseur, HR-manager of HR-professional en wil kennis opdoen over het taakdelegatiemodel en ontdekken of dit model past binnen uw organisatie.

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk