Workshop slim aanbesteden; zo werkt het wel!
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop slim aanbesteden; zo werkt het wel!

View Calendar
12-03-2020 09:30 - 12:30
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Arbodienstverlening is complex en een aanbesteding over dit onderwerp is tijdrovend en vraagt om de juiste expertise. Naast wettelijke kaders zoals de WvP, nieuwe Arbowet, aangescherpte privacyregels en maatwerk / vangnetregelingen waar u rekening mee moet houden, wilt u de arbodienstverlener vinden die een bijdrage levert aan uw organisatiedoelstellingen. Een arbodienstverlener die naadloos aansluit bij de door uw gekozen visie en koers.

Doelgroep
Deze workshop is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het inhoudelijk vormgeven en uitzetten van aanbestedingen op het gebied van arbodienstverlening.

Onze aanpak
Onze docenten dagen u tijdens de bijeenkomst uit actief mee te doen. U wordt gevraagd mee te denken en discussiëren over vraagstellingen, dilemma's en casuïstiek. Doordat de docent in de praktijk werkzaam is, weet zij een heldere link te maken tussen de theorie en uw eigen werkpraktijk.

Ook iets voor u?
Naast deze workshop biedt de Academie verschillende opleidingsprogramma's aan. Hierbij kunt u denken aan vaardigheidstrainingen, masterprogramma's en erkende opleidingen. Hieronder een greep uit ons aanbod:
- Post HBO Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid (BASZ)
- Masterclass 'Gedragsmatige visie op verzuim en de adviesrol van HR'
- Training 'Anders analyseren en rapporteren van verzuimcijfers'
- Training 'De preventiemedewerker; beheersen van arbeidsrisico's'

 

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…