Workshop Krachtig Leiderschap
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop Krachtig Leiderschap

17-05-2021 20:19 - 21:19
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Dilemma’s en valkuilen zijn verleden tijd door meer organisatie-inzicht

 

Uw beïnvloedingskracht als leidinggevende of manager is groot. Alleen soms komt u in situaties waarin het onduidelijk is waarom uw advies niet de juiste voedingsbodem vindt en overgenomen wordt. U ontmoet ‘ongrijpbare’ invloeden. Dan heeft u baat bij inzicht in hoe dit soort invloeden werken. Zo dat u vanuit uw kracht succesvol kunt blijven adviseren.

 

Wat is de workshop  ‘Krachtig Leiderschap’?

In deze eendaagse workshop leert u vanuit de praktijk over de werking en het nut van organisatie-inzicht. Daarnaast maakt u kennis met de organisatieopstelling- methode en hoe deze u kan helpen in uw leidinggevende rol. U krijgt beter zicht op competenties die u kan inzetten om uw omgeving te beïnvloeden en daarmee uw positie te verstevigen.

 

Kortom: met minder moeite, met meer plezier een groter effect behalen.

 

Resultaten

Na de eendaagse workshop:

  • heeft u zicht op het krachtenveld rond de besluitvorming binnen de organisatie (waar het gaat om uw werkveld);
  • begrijpt u wat u te doen staat om uw adviezen goed voor het voetlicht én geaccepteerd te krijgen;
  • heeft meer inzicht in blokkades die u tegenkomt bij de aanpak van dagelijkse vraagstukken;
  • heeft u nieuwe handvatten om die blokkades te overwinnen en uw advieskracht te versterken.

Is deze workshop iets voor u?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor nieuwsgierige leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen. Opleiding of ervaring is niet van belang. De samenstelling van de groep varieert van leden van de Raad van Bestuur tot afdelingsmanagers uit diverse branches.

 

Wilt u met 2 of meer collega leidinggevenden aanwezig zijn bij de workshop, informeert u dan naar de kosten. Deze workshop is ook zeer geschikt als incompany vanaf 6 personen.

 

Na deze workshop

Wilt u zich na deze eendaagse workshop verder verdiepen en bekwamen in thema’s binnen uw vakgebied, dan biedt FVO u:

 

Het programma

In de workshop ervaart u na uitleg over de organisatieopstellingmethode zelf de kracht van deze methode en leert u hoe u hiermee in uw eigen organisatie aan de slag kunt. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen en feedback.

 

Over de trainer

Greg Kalfus is oprichter van Dilato en organisatieopsteller. Hij is opgeleid in familieopstellingen bij Indra Torsten Preiss in Antwerpen en als organisatieopsteller bij het Hellinger Instituut Nederland in Groningen. Kalfus gelooft sterk dat mensen en organisaties werken als systemen die onderling met elkaar verbonden zijn, en dat symptomen van organisatie een zinvolle betekenis krijgen en effectief aangepakt kunnen worden als men ze systemisch benaderd.

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…