Workshop Arbodienstverlening; in 10 stappen naar Eigen Regie
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop Arbodienstverlening; in 10 stappen naar Eigen Regie

23-04-2021 20:14 - 21:14

 

Arbodienstverlening

Meer grip op verzuim en arbodienstverlening

Wil je weten wat Eigen Regie echt betekent? En hoe je het in jouw organisatie goed kan implementeren? Kom dan naar onze praktische workshop en loop aan het einde van de dag naar buiten met je eigen concrete plan van aanpak. In de praktijk zien we veel verschillende interpretaties van Eigen Regie en met name ook hoe het geïmplementeerd is in organisaties. Als 'uitvinders' van het Eigen Regie Model nemen wij je graag mee in het ontstaan, de visie en bedoeling van Eigen Regie. In 10 stappen krijg je zicht op de huidige situatie van je organisatie en wat er nodig is om tot (meer) Eigen Regie te komen. Daarbij gaan we in op alle aspecten: preventie, verzuim- en re-integratie. Uiteraard toegespitst op actuele wetgeving en zelfs een doorkijk naar de nieuwe Arbowet.

 

Resultaten
Aan het einde van de dag loop je bij ons de deur uit met een concreet plan van aanpak waarmee je de randvoorwaarden van het Eigen Regie Model stap voor stap kan implementeren. Daarnaast heb je natuurlijk de nodige kennis vergaard:

  • je kent alle essentiële aspecten van (de groei naar) het ERM;
  • je hebt zicht op waar je organisatie nu staat op gebied van Eigen Regie en of/hoe Eigen Regie past binnen je organisatie;
  • je weet welke acties nodig zijn voor een succesvolle implementatie van het ERM;

Is deze workshop iets voor jou?

Ben je een HR-en of Arboprofessional,  OR-lid of ben je gewoon reuze benieuwd naar onze interessante en praktische workshop in een inspirerende omgeving? Meld je dan zeker aan.

 

Het programma

Het programma van de workshop bestaat uit twee dagdelen waarin we onder andere aandacht besteden aan de onderwerpen als onderbouwen van de keuze voor Eigen Regie, invulling van de randvoorwaarden, tools daarbij kunnen helpen en kansen & valkuilen bij de implementatie.

 

Over de trainer

Masha Derlage is als trainer en consultant werkzaam bij Falke & Verbaan. Hier kun je haar vast leren kennen. Wil je vooraf even sparren of het iets voor je is? Mail of bel haar gerust.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…