Workshop Aan de slag met duurzame inzetbaarheid
 • 25 jaar ervaring
 • Deelnemers per jaar: 9436
 • Top professionals

Workshop Aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Effectief sturen op duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent dat medewerkers gedurende hun hele loopbaan in staat en gemotiveerd zijn om de gewenste werkprestatie te kunnen (blijven) leveren. Het is een thema waar u als HR-adviseur of leidinggevende in deze tijden van veranderende werkeisen, flexibilisering van de arbeidsmarkt en vraag om meer efficiëntie niet meer omheen kunt.

 

Wat is de workshop Aan de slag met inzetbaarheid?
Deze praktische eendaagse workshop is gericht op (het beïnvloeden van) houding en gedrag. Focus hierbij is om niet de beperkingen, gezondheid of leefstijl, maar de inzetbaarheid van medewerkers bespreekbaar te maken en te beïnvloeden. De workshop geeft inzicht en oefening in methodes die je als adviseur/leidinggevende voorhanden hebt om medewerkers nu en in de toekomst inzetbaar te houden.

 

Resultaten
Na deze workshop:

 • heeft u helder zicht op ontwikkelingen en maatregelen rondom inzetbaarheid;
 • heeft u inzicht in de beïnvloedingsmogelijkheden van de organisatie;
 • heeft u handvatten om op organisatie- en medewerkersniveau effectief te sturen op duurzame inzetbaarheid (volgens de stijl van ‘warme zakelijkheid’).

 

Is deze inzetbaarheidsworkshop iets voor u?
Deze workshop helpt u vanuit een heldere visie en met praktische handvatten op weg om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. 

 

Het programma van Aan de slag met inzetbaarheid
De workshop stimuleert u actief aan de slag te gaan met het thema duurzame inzetbaarheid. In twee dagdelen komen vragen aan bod als:

 • Hoe houd je medewerkers flexibel die al lange tijd hetzelfde werk doen?
 • Wat mag je vragen van medewerkers als het gaat om leefstijl?
 • Hoe maak je medewerkers verantwoordelijk voor de eigen inzetbaarheid?
 • Hoe ga en blijf je in gesprek met medewerkers over duurzame inzetbaarheid?
 • Hoe spreek je medewerkers aan op ongewenst gedrag?

Tijdens de workshop is voldoende ruimte om vragen te stellen en/of uw eigen casuïstiek in te brengen.

 

Na deze workshop
Heeft u na deze workshop behoefte aan verdere verdieping of ondersteuning in uw adviserende rol, dan biedt Falke & Verbaan u:

 

Over de trainer
Deze inspirerende eendaagse workshop staat onder leiding van Falke & Verbaan consultant Farzana Iqbal. 

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk