Workshop Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Workshop Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

Wat kan de organisatie daarin doen en wat mag u van uw medewerkers verwachten? Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid maar weet u niet hoe u dit het best kan pakken?

Of wilt u uw professionals handvaten geven om het gesprek over duurzame inzetbaarheid aan te gaan met medewerkers? Tijdens deze 1-daagse training krijgt u praktische tips om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid en draagvlak te creeren binnen uw organisatie.

 

Resultaten

Na afloop van deze training kan de deelnemer:

  • Een gestructureerde diagnose uitvoeren op organisatieniveau, vanuit het perspectief van duurzame inzetbaarheid.
  • Draagvlak creeren, vanuit het perspectief van gedragsbeinvloeding, bij de stakeholders om duurzame inzetbaarheid te activeren op organisatieniveau.
  • Een projectmatige aanpak formuleren en uitvoeren, gericht op het sturen op (duurzame) inzetbaarheid.

 

Doelgroep

Deze training is gericht op professionals die betrokken zijn bij het beleid Duurzame Inzetbaarheid, zoals: HR-professionals, Arbo-coördinatoren, OR-vertegenwoordigers, preventiemedewerkers, Arbo-coördinatoren, OR-leden, gezondheidsmanagers, medewerkers van arbodiensten en beleidsmedewerkers gezondheid & veiligheid.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…