Virtueel college Wet verbetering Poortwachter en dossiervorming
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Virtueel college Wet verbetering Poortwachter en dossiervorming

View Calendar
30-08-2021 10:26 - 18-07-2024 10:26

Ilse Dieben nodigt u van harte uit in haar digitale classroom. Tijdens deze online sessie doorloopt ze met u de Wet verbetering Poortwachter en kijkt ze naar het belang van de dossiervorming.

Deze online sessie maakt onderdeel uit van een serie virtuele colleges die in de maand september worden gehouden. Klik hier voor een overzicht van alle colleges.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…