Verdiepende intervisie verzuim en gedrag
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Verdiepende intervisie verzuim en gedrag

View Calendar
27-10-2020 11:03 - 29-10-2020 11:03

In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Wij gaan ervan uit dat de (direct) leidinggevende de meeste invloed heeft op het 'verzuimgedrag' van medewerkers.

Doelgroep
Deze intervisie is uitermate geschikt voor diegene die het Blended Masterprogramma verzuim en gedrag/ gedragsmatige visie en de rol van HR en/of de basistraining voor leidinggevenden hebben gevolgd en verdere verdieping zoeken.

Onze aanpak
Tijdens de intervisie worden kennis en vaardigheden aan de hand van eigen ingebrachte casuïstiek opgefrist en waar nodig bijgeschaafd.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…