Training Anders analyseren en rapporteren van verzuimcijfers
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training Anders analyseren en rapporteren van verzuimcijfers

View Calendar
14-05-2019 Gehele dag
NBC Congrescentrum
Address: NBC Congrescentrum, Blokhoeve, Nieuwegein, Nederland

Als professional of leidinggevende heeft u een belangrijke taak binnen de verzuimbeheersing. De verzuimcijfers van uw afdeling of organisatie geven u informatie over het verzuimgedrag en vormen belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim als u weet hoe u de cijfers kunt analyseren en interpreteren. Na deze training bent u in staat:

  • verzuimcijfers te interpreteren in het licht van het gedragsmodel
  • verzuimgedrag tijdig te herkennen en onderzoeken
  • managementinformatie te genereren

Is deze training iets voor u?
De training helpt iedereen die in het werk te maken heeft met (advisering rond) verzuimcijfers een flinke stap verder bij het verzamelen en vertalen van stuurinformatie rondom verzuim.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…