Training Anders analyseren en rapporteren van verzuimcijfers
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training Anders analyseren en rapporteren van verzuimcijfers

View Calendar
01-09-2020 - 01-09-2021 Gehele dag
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Als professional in de Human Resources, arbodienstverlening of als leidinggevende heeft u een belangrijke taak binnen de verzuimbeheersing. De verzuimcijfers van uw afdeling of organisatie geven u veel informatie over het verzuimgedrag en vormen een belangrijke input voor de preventie en reductie van verzuim. Als u weet hoe u deze cijfers kunt analyseren en interpreteren.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor iedereen die verdiepende kennis zoekt in het verzamelen, vertalen en onderbouwen van verzuimcijfers naar een gedegen advies ter voorkoming/ verlaging van verzuim.

Onze aanpak
We starten het trainingsprogramma door bewustwording te creëren met betrekking tot de visie ‘verzuim is gedrag’. U leert samen met uw mede-
deelnemers gedragsmatig naar verzuimcijfers te kijken. Vanuit dit punt
neemt de ervaren docent u mee door de verschillende manieren om
verzuimcijfers te berekenen. Uiteraard gaat u vervolgens zelf aan de slag met
uw eigen cijfers en leert u hoe u dit vertaalt naar managementinformatie.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…