Training Go with the flow; leer omgaan met stress en werkdruk
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training Go with the flow; leer omgaan met stress en werkdruk

13-09-2018 15:12 - 21-09-2018 15:12
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Eén op de acht mensen in Nederland heeft last van werkstress en dit aantal is stijgend blijkt uit cijfers van Onderzoeksinstituut TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek van 2017. Werkstress is veelal een gevolg van een combinatie van omstandigheden op het werk en in de privé sfeer en hangt samen met de economische situatie.

Tijdens deze tweedaagse training werken wij aan de hand van het Job Demands and Resources model van Schaufeli en Bakker en we maken gebruik van principes uit de transactionele analyse. Het geeft inzicht in energiebronnen en energievreters en de balans hiertussen. Hoe groot is het probleem eigenlijk? Wat behoort wel en niet binnen de verantwoordelijkheden van de werkgever en wat hoort bij jezelf? Hoe maak je zaken bespreekbaar en waar mag je werkgever zich wel en niet mee bemoeien? Wat zijn je kwaliteiten en je eigen beïnvloedingsmogelijkheden? Hoe voer je als collega/medemens het gesprek hierover? Deze en andere vragen kunnen aan de orde komen tijdens de training Go with the Flow.

 

Resultaten

Na afloop van deze training:

  • Heb je kennis over stress, stresssignalen en je energiebronnen.
  • Heb je kennis van gedragspatronen en script en
  • Ben je je bewust van je eigen rol en die van je werkgever, de rode draad is eigenaarschap op de juiste plek
  • Heb je kennis en begrip van levensvensters, gedrag dat hieruit voortkomt en je eigen keuzemogelijkheden hierin.
  • Herken je signalen bij jezelf en bij de ander en weet je dit bespreekbaar te maken.
  • Heb je praktische handvatten en aan de hand van je persoonlijke leerlijn een blik op de toekomst.

 

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die stress en werkdruk ervaren.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…