Masterprogramma Re-integratiekunde: De theorie en de praktijk (3 dagen)
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterprogramma Re-integratiekunde: De theorie en de praktijk (3 dagen)

Back
01-08-2018 Gehele dag

U bent in uw rol aanspreekpunt voor ziekteverzuim en re-integratie. In uw speelveld adviseert u uw organisatie dagelijks over de te volgen stappen in het re-integratieproces en de daarbij horende toetsing door het UWV. U heeft echter behoefte aan een verdere verdieping van uw kennis.

Welke stappen moet u ondernemen na 104 weken verzuim en met welk actieplan kunt u  schadelast beperken en voorkomen ? Wat adviseert u de werkgever bij complex verzuim, rekening houdend met de verschillende aspecten die hierop van toepassing zijn?

Doelgroep
U bent werkzaam als bijvoorbeeld casemanager, HR-of verzuim en re-integratieprofessional of arbeidsdeskundige. U heeft HBO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring op het gebied van sociale zekerheid. U kunt hierbij denken aan de begeleiding en / of advisering rondom verzuim en re-integratie. U bent klaar om uw volgende stap te zetten en uw kennis te verdiepen.

Onze aanpak
Onze vakdocenten zijn getraind in didactische vaardigheden. Zij zijn met hun kennis en kunde in staat om u mee te nemen in de te behandelen lesstof. U wordt uitgedaagd om op een interactieve manier mee te denken en te discussiëren  over vraagstelling, dilemma’s en casuïstiek. Het afronden van deze training geeft direct vrijstelling in de Post HBO Bedrijfskundig Adviseur Sociale Zekerheid.

Ook interessant
Wij raden als vervolg op deze training de volgende interessante opleidingen en/of trainingen als verdieping aan:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…