Training Arbeids- en Sociaalrecht
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Training Arbeids- en Sociaalrecht

In uw rol heeft u dagelijks te maken met vraagstukken op het gebied van arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. U heeft daarom behoefte aan praktische en direct toepasbare kennis van verschillende gelieerde thema's. Tijdens de training wordt er aan de hand van concrete en actuele praktijkvoorbeelden stil gestaan bij thema's als de arbeidsovereenkomst, disfunctioneren, ontslag, verzuim, re-integratie en privacy.

Uw resultaat

  • U ben op de hoogte van de rechten en plichten van de werkgever- en nemen binnen een arbeidsovereenkomst;
  • U weet welke mogelijkheden een werkgever heeft op het gebied van disfunctioneren van de werknemer, rekening houdend met de rechten en plichten van beide partijen;
  • U benoemt welke formele verplichtingen en procedures voor de werkgever gelden bij verzuim en arbeidsongeschiktheid;
  • U beschrijft de te volgen procedure bij re-integratie en mogelijke sancties, rekening houdend met de geldende rechten en plichten van werkgever en werknemer;
  • U kunt jurisprudentie opzoeken en toepassen op de bestaande wet- en regelgeving.

Onze aanpak

Tijdens deze training staat het oefenen met eigen praktijkvoorbeelden centraal. Aan de hand van interactieve werkvormen wordt u door de docente constant uitgedaagd om, samen met uw mede-deelnemers, na te denken over de actuele thema's. Uiteraard ontbreekt de jurisprudentie hierbij niet.

Vervolg mogelijkheden

Wij raden als vervolg op deze training de volgende interessante opleidingen en/of training als verdieping aan:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk