Masterclass motiverende gespreksvoering
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Masterclass motiverende gespreksvoering

View Calendar
06-10-2020 09:13 - 31-12-2020 09:13
BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Address: Daltonlaan 100, Utrecht, Nederland

Het doel van Motiverende Gespreksvoering (MGV) is middels samenwerking de persoonlijke motivatie en het commitment voor een bepaald doel in gedragsverandering van en medewerker te versterken. Door persoonlijke verbinding van de organisatie met haar medewerker wordt de effectiviteit van een gedragsverandering vanuit de eigen persoonlijke drijfveren van de medewerker vergroot.

Doelgroep
Deze masterclass is geschikt voor professionals die sámen met hun medewerker(s) een duurzame verandering in (gewoonte)gedrag willen bewerkstelligen.

Onze aanpak
Deze masterclass bestaat uit een combinatie van theorie op basis van o.a. Miller en Rollnick, modellen en verdieping van MGV in relatie tot het verzuim. De theorie zal afgewisseld worden met interactieve bijdragen van de cursisten waardoor de theorie direct vertaald kan worden naar de praktijk.

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…