Summercourse: Strategisch HR beleid – Nu en in de toekomst
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Summercourse: Strategisch HR beleid – Nu en in de toekomst

29-06-2017 - 06-07-2017 Gehele dag
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Tijdens de zinderende zomermaanden, waarin de werkzaamheden vaak een pitje lager staan, zullen wij ingaan op de inzetbaarheidsvraagstukken van uw organisatie. In deze drie-daagse Summercourse wordt uitgebreid ingegaan op het strategisch HR beleid van uw organisatie. Zowel acute inzetbaarheidsproblematiek – verzuim – als duurzame inzetbaarheid worden behandeld en geconcretiseerd. Dit alles natuurlijk op een zomerse manier: het harde werken wordt afgewisseld met een rondleiding door de Vesting, een boottocht en uitgebreide lunchpauzes op mooie plekken in Naarden-Vesting.

 

We zullen ingaan op de rol die gedrag speelt bij verzuim en hoe we effectief op gedrag kunnen sturen. Vervolgens kijken we naar de meetbaarheid van inzetbaarheidsvraagstukken: we onderzoeken welke kengetallen nodig zijn om verzuim meetbaar te maken en kijken welke onderzoeksmethoden nodig zijn om deze kengetallen te verkrijgen (cijferanalyses, medewerkeronderzoek). Ook maken we een vertaalslag van de cijfermatige informatie naar strategisch HR beleid nu en in de toekomst.

 

Ter afsluiting gaan we nog in op uw eigen duurzame inzetbaarheid, immers: de zomer is een periode van rust en reflectie. Een perfect moment om aandacht te besteden aan onze eigen carrière!

 

Meer informatie: Programma Summercourse Falke & Verbaan (429 downloads)

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…