Studiereis naar Stockholm ‘Het Venetië van het Noorden’
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Studiereis naar Stockholm ‘Het Venetië van het Noorden’

View Calendar
16-05-2018 09:03 - 18-05-2018 09:04
Stockholm, Zweden Stockholm, Zweden

Falke & Verbaan organiseert komend jaar wederom een boeiende studiereis naar Stockholm op 16, 17 en 18 mei 2018, waar u kennis opdoet over het Zweedse sociale zekerheidsstelsel en het Venetië van het Noorden gaat ontdekken.

 

 

In internationale vergelijkingen voert Zweden allerlei gunstige lijstjes aan. Wie in Nederland werkt met sociale kwesties, wordt vroeg of laat nieuwsgierig. Nederland heeft een-derde tot een-zevende méér verzuim dan Zweden. Jaarinstroom in arbeidsongeschiktheid heeft Zweden weten terug te dringen, later dan Nederland, tot hetzelfde half procent van de verzekerden. Het Zweedse systeem kent minder private en meer publieke verantwoordelijkheid, het stelsel is er duurder - en juist daarom spreekt het Nederlands Centraal Planbureau van vraagtekens bij de mindere effectiviteit van óns stelsel.

 

Het reisprogramma bevat onder andere de volgende onderdelen: (nog onder voorbehoud)

  • Ontmoetingen met professionals van de arbeidsinspectie, publieke en private verzekeraars
  • Bezoek aan preventiebedrijf Prevent
  • Bezoek aan de Scania-fabriek
  • Bezoek aan de kliniek voor ‘arbeids- en milieu-gezondheid’
  • Bezichtiging van een aantal unieke bezienswaardigheden

 

U vliegt woensdag ochtend naar Stockholm waar u verblijft in een luxe 4-sterren hotel. Het reisprogramma eindigt vrijdag middag.

 

Tijdens de studiereis wordt u volledig ontzorgd en geniet u van de culinaire omlijsting waar wij bekend om staan. Uiteraard is de prijs all in en ontbreekt het u aan niets.

 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op dit inspirerend Zweeds avontuur!

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk