Online training Gedragsmatige visie op verzuim en de rol van HR
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online training Gedragsmatige visie op verzuim en de rol van HR

View Calendar
17-06-2020 09:30 - 24-06-2020 13:00

Verzuim beschouwen wij als gedrag. Of iemand al dan niet de keuze maakt om te verzuimen, wordt in belangrijke mate bepaald door de sociale omgeving. Het werk is een belangrijk component van deze sociale omgeving. Factoren als arbeidstevredenheid, aanwezigheidsmotivatie en de verzuimgelegenheid binnen de organisatie spelen dan ook een belangrijke rol bij verzuim. Vanzelfsprekend is deze gedragskeuze soms nauwelijks vermijdbaar, maar vaak ook wel. Volgens onze gedragsmatige visie staat bij het beheersen van verzuim vooral het beïnvloeden van de verzuimkeuze en daarmee het verzuimgedrag centraal.

Doelgroep
U bent werkzaam als HR professional en zoekt verdieping op het gebied van verzuim gerelateerd aan gedrag. Uw organisatie werkt reeds met de gedragsmatige visie van Falke & Verbaan of u heeft interesse om dit gedachtegoed te implementeren. Vanuit deze visie bent u op zoek naar handvatten om effectief een adviserende en coachende rol richting leidinggevenden te vervullen.

Onze online aanpak
Onze vakdocenten zijn getraind in online didactische vaardigheden. Zij zijn met hun kennis en kunde in staat om u mee te nemen in de te behandelen lesstof. U wordt uitgedaagd om op een interactieve manier mee te denken en te discussiëren over vraagstelling, dilemma’s en casuïstiek.

De online training wordt aangeboden als ontwikkelpakket. Hierdoor heeft u voor, tijdens en na de training toegang tot onze unieke online leeromgeving. Deze online leeromgeving bestaat uit verschillende activiteiten zoals een virtual classroom, praktische opdrachten, coaching, video's,  kennisvragen, hand-outs en interessante links.

Afhankelijk van uw pakketkeuze ontvangt u drie of zes maanden toegang tot deze verschillende activiteiten. Download de brochure of klik hier voor meer informatie.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk