Online lunchbreak sessie Wet verbetering Poortwachter
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie Wet verbetering Poortwachter

View Calendar
04-03-2021 10:16 - 10:16

U bent in uw rol aanspreekpunt voor ziekteverzuim en re-integratie. In uw speelveld adviseert u uw organisatie dagelijks over de te volgen stappen in het re-integratieproces en de daarbij horende toetsing door het UWV.

Tijdens deze gratis, online lunchbreak sessie neemt Ilse Dieben u mee door de werkwijze van de Wet verbetering Poortwachter. Welke stappen dient u het eerste jaar van verzuim en re-integratie te ondernemen en hoe is het UWV hier bij betrokken?

Deze online lunchbreak sessie is een eerste kennismaking met het complexe veld van re-integratie. Wilt u na het volgen van de lunchbreak sessie het thema re-integratie verder uitdiepen? Dan is ons masterprogramma re-integratiekunde de juiste keuze.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…