Online lunchbreak sessie Verzuimcoach of casemanager?
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie Verzuimcoach of casemanager?

View Calendar
19-01-2021 10:13 - 03-12-2024 10:13

Verzuimcoach of casemanager, wie zet je wanneer in?

 In de wereld van verzuim zijn er veel verschillende specialisten die ingezet kunnen worden voor, tijdens en na verzuim. Wanneer zet je nu wie in? Dit is een vraag die regelmatig voorbij komt.

In deze online lunchbreak sessie nemen we u mee in de werkwijze van de specialisten verzuimcoach en casemanager. We bespreken wat hun rollen en verantwoordelijkheden zijn en wanneer je als organisatie welke specialist kan inzetten. Wat zijn eigen de verschillen tussen beide rollen? En kunnen deze rollen eventueel ook naast elkaar bestaan? Tot slot staan we stil of en hoe deze specialisten passen bij de gedragsmatige visie en het Eigen Regie Model.

Wilt u niet wachten op de online lunchbreak sessie, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 035 699 7100 of academie@falkeverbaan.nl

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…