Online lunchbreak sessie e-learning voor medewerkers
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie e-learning voor medewerkers

View Calendar
14-01-2021 18:03 - 18-02-2023 18:03

E-learning voor medewerkers

In de gedragsmatige visie op verzuim van Falke & Verbaan speelt de medewerker een belangrijke rol in het terugdringen van verzuim en het vergroten van hun eigen inzetbaarheid. Het is van essentieel belang om medewerkers actief te betrekken in de gewenste gedragsverandering en hen meer in regie te zetten. In de e-learning borgen medewerkers op een leerzame en interactieve manier, hun opgedane kennis met de gedragsmatige visie op verzuim. 

Wilt u weten welke mogelijkheden de e-learning voor medewerkers bij de implementatie van de gedragsmatige visie op verzuim biedt? Laat u tijdens onze gratis lunchbreaksessie verder informeren.

Mocht u niet willen wachten tot de lunchbreaksessie, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 035 699 7100 of academie@falkeverbaan.nl. Een van onze consultants vertelt u graag meer.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…