Online lunchbreak sessie de gedragsmatige visie op verzuim
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie de gedragsmatige visie op verzuim

View Calendar
07-01-2021 10:06 - 10:06

In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Wij gaan ervan uit dat de (direct) leidinggevende de meeste invloed heeft op het 'verzuimgedrag' van medewerkers.

Tijdens deze gratis, online lunchbreak sessie brengt Tom de Vries u op de hoogte van de visie 'verzuim is gedrag'. Wat betekent dit precies voor uw organisatie en welke invloed oefent u hierop uit?

Deze online lunchbreak sessie geeft u een eerste inkijk in het gedachtegoed van Falke & Verbaan. Wilt u meer weten hierover, dan nodigen wij u van harte uit het Masterprogramma verzuim en gedrag te volgen. Uiteraard is het ook mogelijk met een consultant in gesprek te gaan om de maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…