Online lunchbreak sessie Authentiek Leiderschap
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online lunchbreak sessie Authentiek Leiderschap

View Calendar
26-01-2021 12:07 - 12:08

Veranderingen vergen niet alleen veel van organisaties, maar ook van de medewerkers. Om een verandering in goede banen te leiden, is een juiste manier van leiderschap onontbeerlijk. Transformationeel leiderschap richt zich op een andere manier van leidinggeven, die nodig is bij een veranderende organisatie. Maar wat als externe factoren, zoals COVID-19, invloed uitoefenen op de organisatie, de medewerkers en daarmee het leiderschap?

Tijdens deze gratis, online lunchbreak sessie neemt drs. Alexandra van 't Geloof u mee door het begrip transformationeel leiderschap. Wat houdt dit in en hoe past dit bij een organisatie onder druk?

Mocht u na het volgen van de lunchbreak sessie verdere inspiratie willen, dan nodigen wij u van harte uit om onze Collegereeks Strategisch Adviseur Sociale Zekerheid te volgen.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…