Online training verzuim en gedrag voor leidinggevenden
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Online training verzuim en gedrag voor leidinggevenden

View Calendar
14-04-2020 13:53 - 16-04-2020 13:54

Tijdens de training staat de sleutelrol van u als leidinggevende in de aanpak en beheersing van (frequent en langdurig) verzuim centraal. Er wordt aandacht besteed aan hoe u het verzuimgedrag van medewerkers (preventief) kunt beïnvloeden en de regie in eigen hand neemt.

Onze online aanpak
Onze vakdocenten zijn getraind in online didactische vaardigheden. Zij zijn met hun kennis en kunde in staat om u mee te nemen in de te behandelen lesstof. U wordt uitgedaagd om op een interactieve manier mee te denken en te discussiëren over vraagstelling, dilemma’s en casuïstiek.

De online training wordt aangeboden als ontwikkelpakket. Hierdoor heeft u voor, tijdens en na de training toegang tot onze unieke online leeromgeving. Deze online leeromgeving bestaat uit verschillende activiteiten zoals een virtual classroom, praktische opdrachten, coaching, video's,  kennisvragen, hand-outs en interessante links.

Afhankelijk van uw pakketkeuze ontvangt u drie of zes maanden toegang tot deze verschillende activiteiten. Download de brochure of klik hier voor meer informatie.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk