Nascholing Omgaan met de tuchtrechter
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Nascholing Omgaan met de tuchtrechter

17-09-2019 18:00 - 21:00

Nascholing Omgaan met de tuchtrechter

Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

PROGRAMMA

18:00 uur   Ontvangst met diner buffet

18.30 uur   Nascholing Omgaan met de tuchtrechter - Catherine Poorthuis

20.30 uur  Netwerkborrel

LEERDOEL

Na afloop is de deelnemer op de hoogte van de meest voorkomende klachten ten aanzien van professioneel handelen van een bedrijfsarts en hoe te handelen bij een tuchtzaak.

 

 

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk