Nascholing Langer gezond doorwerken
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Nascholing Langer gezond doorwerken

14-11-2019 18:00 - 21:00

Nascholing Langer gezond doorwerken

Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

PROGRAMMA

18:00 uur   Ontvangst met diner buffet

18.30 uur   Nascholing Langer gezond werken

20.30 uur  Netwerkborrel

Onderwerp

We moeten langer werken en dat doen we ook. Maar er zijn grote verschillen tussen mensen met en zonder gezondheidsproblemen. Ook zien we grote verschillen naar sociaaleconomische status. Wat is de invloed van chronische gezondheidsproblemen op het functioneren en arbeidsparticipatie? En, wat kunnen we doen om op een gezonde manier te blijven werken tot de pensioengerechtigde leeftijd?

 

 

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk