Miniconferentie Verzuim & Gedrag
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Verzuim & Gedrag

17-01-2019 19:18 - 20:18

Gratis informatieve bijeenkomst voor HR-professionals

Falke & Verbaan beschouwt verzuim als een vorm van gedrag. Dit gedrag beïnvloedt de inzetbaarheid van medewerkers. Ook gedragingen op het gebied van veiligheid, productiviteit en klantgerichtheid hebben invloed op de inzetbaarheid. Falke & Verbaan, neemt u op een verrassende en interactieve manier mee in de fascinerende wereld van gedrag.

 

Of iemand al dan niet de keuze maakt om te verzuimen wordt volgens Falke & Verbaan vooral gestuurd door de sociale omgeving. Het werk is een belangrijk onderdeel van deze sociale omgeving. Onderlinge verhoudingen, werkinhoud en zingeving spelen - naast de activiteiten 'afspreken' en 'aanspreken' - een belangrijke rol bij de keuze om wel of niet te verzuimen. Veeleisend helpen is hierbij de meest effectieve leiderschapsstijl.

 

Tijdens de bijeenkomst krijgt u handvatten aangereikt welke van pas kunnen komen bij het terugdringen en voorkomen van verzuim.

 

De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Na de presentatie heeft u kans om met vakgenoten van gedachten te wisselen onder het genot van een broodje. U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden.

 

NB: Deze bijeenkomst is speciaal bestemd voor HR professionals, werkzaam binnen (middel)grote organisaties. Bent u externe adviseur of werkzaam bij een adviesbureau of arbodienst en u wilt graag vrijblijvend kennismaken met Falke & Verbaan? Maakt u dan een individuele afspraak met een van de directieleden.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk