Miniconferentie Verzuimmanagement: van Eigen Regie naar Zelfregie
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Verzuimmanagement: van Eigen Regie naar Zelfregie

View Calendar
24-01-2019 00:00 - 31-07-2019 12:36

Gratis informatieve bijeenkomst voor HR-professionals

Falke & Verbaan beschouwt verzuim als een vorm van gedrag. Dit gedrag beïnvloedt de inzetbaarheid van medewerkers.

In het verleden richtte verzuimmanagement zich hoofdzakelijk op het opleiden van leidinggevenden om te kunnen sturen op het gewenste gedrag. Ingegeven door de huidige ontwikkelingen is het noodzakelijk dat juist medewerkers zelf meer in the lead komen. Het is dan ook tijd voor een nieuwe baanbrekende stap in onze dienstverlening. Hierbij focust Falke & Verbaan zich op het ontwikkelen van een gelijkwaardige en volwassen arbeidsrelatie voor medewerkers. Dit kan gevormd worden door het stimuleren van verantwoordelijkheid, eigenaarschap en communicatieve vaardigheden.

In de aanpak van Falke & Verbaan is de werkgever faciliterend aan de medewerker in het scheppen van de randvoorwaarden voor inzetbaarheid. De medewerker is in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor de eigen (duurzame) inzetbaarheid en er wordt over het algemeen meer gestuurd op resultaat/productiviteit in plaats van strikte aan- of afwezigheid van medewerkers.

Wilt u meer weten over de vernieuwde verzuimaanpak van Falke & Verbaan? Kom dan naar deze gratis miniconferentie. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur met aansluitend een netwerklunch.

NB: Deze bijeenkomst is speciaal bestemd voor HR professionals, werkzaam binnen (middel)grote organisaties. Bent u externe adviseur of werkzaam bij een adviesbureau of arbodienst en u wilt graag vrijblijvend kennismaken met Falke & Verbaan? Maakt u dan een individuele afspraak met een van de directieleden.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk