Miniconferentie Eigen regie, maar bij wie?
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Eigen regie, maar bij wie?

View Calendar
27-08-2020 10:00 - 01-03-2022 12:00
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

In de visie van Falke & Verbaan is verzuim sterk gerelateerd aan keuzes die mensen maken en het gedrag dat daaruit voortkomt. Maar bij wie ligt de regie als het gaat om de inzetbaarheid van medewerkers? Is dit Human Resources, als verantwoordelijke voor het strategisch beleid? Is het de leidinggevende die het dichtst bij de medewerkers staat of is het de medewerker zelf? 

Om antwoord te geven op deze vragen slaan Falke & Verbaan en Vestingcasemanagement de handen ineen.  Op de aangegeven data organiseren zij daarom een gratis miniconferentie, waarbij het thema 'Eigen regie, maar door wie?' centraal staat.

Tijdens deze miniconferentie nemen wij u mee door de gedragsmatige visie, wisselen wij met elkaar ervaringen uit op het gebied van eigen regie en gaat u naar huis met best practices.

Doelgroep
Wij nodigen iedereen van harte uit die zich herkent in onderstaande punten:

  • Uw organisatie kampt met een verzuim- en inzetbaarheidsprobleem;
  • U wilt dat uw medewerkers (meer) de regie pakken voor hun eigen inzetbaarheid;
  • U twijfelt of uw medewerkers de vaardigheden bezitten om in de driver’s seat plaats te nemen;
  • U zich afvraagt: ‘waar moet ik beginnen’?.

 

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…