Miniconferentie Gedragsmodel 3.0
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Gedragsmodel 3.0

View Calendar
03-10-2019 10:00 - 12:00

Miniconferentie Gedragsmodel 3.0

Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

De  gedragsmatige visie op verzuim heeft Falke & Verbaan - mede ingegeven door de aangescherpte privacy wetgeving - door ontwikkeld naar het Gedragsmodel 3.0.  Dit jaar laten wij u op diverse manieren kennismaken met ons model dat aangepast is aan de huidige dynamiek in de arbeidsmarkt.

In het voorjaar heeft u op social media een blog kunnen lezen over: Bent u een curlingwerkgever?

U heeft wellicht het gastcollege bezocht waarin hoogleraar klinische neuropsychologie: Margriet Sitskoorn u meenam in haar verhaal hoe frontaal naar succes te komen? Haar visie dat niemand vooruit gaat met de ‘handrem’ erop ligt volledig in lijn met onze hernieuwde gedragsmatige visie op inzetbaarheidsvraagstukken. Wij willen u graag uitnodigen bij ons op kantoor om kennis te maken met onze consultants, het gedragsmodel 3.0 en de bijbehorende aanpak.

U bent van harte welkom als:

  • Uw organisatie kampt met een verzuim- en inzetbaarheidsprobleem;
  • U zich herkent in het profiel van een curlingwerkgever;
  • U wilt dat uw medewerkers (meer) de regie pakken voor hun eigen inzetbaarheid;
  • U twijfelt of uw medewerkers de vaardigheden bezitten om in de driver’s seat plaats te nemen;
  • U zich afvraagt: ‘waar moet ik beginnen’?.

Laat u een ochtend inspireren, deel ervaringen met andere organisaties en ga met antwoorden terug naar uw eigen werkplek.

Meer weten:

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk