Miniconferentie ‘Eigen Regie met of zonder verzuimcoaching/ casemanagement?’
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie ‘Eigen Regie met of zonder verzuimcoaching/ casemanagement?’

View Calendar

Veel bedrijven werken al volgens het principe van het eigen regie model. Los van de randvoorwaardelijke zaken, is het belangrijkste uitgangspunt dat werkgever en werknemer samen verantwoordelijkheid nemen voor preventie en begeleiding bij verzuim.

Steeds meer organisaties ervaren echter de complexiteit van verzuim in financiële en bedrijfskundige termen. Daar komt bij de veranderende wet- en regelgeving en niet te vergeten: de toepassing van het gedragsmodel in de praktijk. Het complexe speelveld roept vaak de vraag op of - en hoe - Eigen Regie en 'casemanagement' samengaan?

In twee uur tijd krijgt u ideeën, inzichten, de do’s en don’ts en praktische handvatten om binnen uw eigen organisatie het verzuimmanagement binnen het eigen regie model vorm te geven.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk