Miniconferentie Duurzame Inzetbaarheid
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Duurzame Inzetbaarheid

23-04-2021 19:56 - 20:56
Falke & Verbaan, Naarden Vesting
Address: Jan Massenstraat 26, 1411 RW Naarden, Nederland

Duurzame inzetbaarheid vraagt om maatwerk en een goede dialoog. Kom naar de gratis inspiratiebijeenkomst met experts en vakgenoten!

Als werkgever of HR-professional heeft u de afgelopen jaren de arbeidsmarkt zien veranderen. U heeft aandacht gegeven aan belangrijke zaken zoals langer doorwerken, flexibilisering, een gezonde werkomgeving en ontwikkelingskansen. Allemaal met het doel uw medewerkers productief én duurzaam inzetbaar te houden.

 

Waarschijnlijk loopt u -zoals veel andere HR-professionals en leidinggevenden- tegen de uitdaging aan om mensen echt in beweging te krijgen en te houden. Veel interventies en programma’s bieden op lange termijn niet de gewenste resultaten. Vastgeroeste gewoontes en gedrag (van medewerkers én organisatie) blijken echte veranderingen in de weg te staan en een “one size fits all” oplossing is er niet.

 

De dingen anders doen

Hoe krijgt u uw medewerkers mee in de veranderingen die nodig zijn om iedereen productief en inzetbaar te krijgen en te houden? Hoe doorbreekt u de denkbeelden en patronen die mensen ervan weerhouden daadwerkelijk te veranderen en zelf de regie te pakken als het om hun loopbaan gaat? En wiens verantwoordelijkheid is dat eigenlijk?

 

Larissa Kras en Simone Beerepoot, consultants bij Falke &Verbaan, geven u handvatten hoe u de dialoog met medewerkers over inzetbaarheid kunt bevorderen en een positieve en open leerhouding stimuleert. U maakt kennis met een nieuwe manier van denken over gezondheidsbevordering en persoonlijke effectiviteit. Een geweldige kans om geïnspireerd te worden en met vakgenoten en experts ideeën uit te wisselen.

 

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen in Naarden-Vesting van 10.00 tot 12.00 uur. Na de presentatie heeft u kans om met vakgenoten van gedachten te wisselen onder het genot van een broodje.

 

NB: Deze bijeenkomst is speciaal bestemd voor HR-professionals, werkzaam binnen (middel)grote organisaties. Bent u externe adviseur of werkzaam bij een adviesbureau of arbodienst en u wilt graag vrijblijvend kennismaken met Falke & Verbaan? Maakt u dan een individuele afspraak met een van de directieleden.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…