Miniconferentie ‘Arbodienstverlening slim aanbesteden; zo werkt het ‘
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie ‘Arbodienstverlening slim aanbesteden; zo werkt het ‘

23-03-2017 10:00 - 12:00
Kasteel Coevorden
Address: Kasteel Coevorden, Kasteel 29, Coevorden, Nederland

U vraagt zich of uw huidige arbodienstverlener nog wel goed past of u bent van plan om uw arbodienstverlening te gaan aanbesteden, dan biedt deze miniconferentie uitkomst. Een aanbesteding is tijdrovend en kostbaar. Belangrijk dus dat u de juiste keuzes maakt.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Is aanbesteden de juiste keus en zo ja hoe leid je dat in goede banen?
  • Hoe zorg je ervoor dat arbodienstverlening past bij uw organisatiedoelstellingen?

Een heldere visie en concrete doelstellingen zijn dan een must. Te vaak zien wij dat de gemaakte keuzes ten aanzien van arbodienstverlening niet leiden tot het gewenste resultaat. En dat is zonde van uw tijd en die van andere betrokkenen. Sinds meer dan 10 jaar richt Falke & Verbaan zich naast diverse trajecten op gebied van gedragsbeïnvloeding, op het screenen, ontwikkelen en uitrollen van (arbo)dienstverleningsconcepten. Dit doen we aan de hand van het beproefde kwadrantenmodel. Ook worden benodigde randvoorwaarden aangestipt om de nieuwe werkwijze ook tot een succes te maken.

 

In twee uur tijd krijgt u ideeën, inzichten, de do’s en don’ts en praktische handvatten om binnen uw eigen organisatie aan de stag te gaan. Neem vooral uw inkoper mee!

 

De bijeenkomst vindt plaats op 23 maart in Naarden-Vesting van 10.00 tot 12.00 uur. Na de presentatie heeft u kans om met vakgenoten van gedachten te wisselen onder het genot van een broodje.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 035-6997100.

 

Graag tot ziens op 23 maart in Coevorden!

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-Blended-Learning

Perspectief op werken

Falke & Verbaan heeft in samenwerking met TNO een evidence based interventie ontwikkeld voor medewerkers die – om welke reden dan ook – langdurig verzuimen. Het belangrijkste doel is het duurzaam hervatten van arbeid.
De interventie “Perspectief op Werk(en)” is gebaseerd op bewezen effectieve methodiek van TNO die al ruim 20 jaar wordt ingezet om langdurig werklozen te bewegen en activeren richting werk. De methodiek sluit naadloos aan op het gedachtengoed van Fishbein en Ajzen, wat de basis vormt van de gedragsmatige visie op verzuim (gedragsmodel).

Lees meer…

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…