Miniconferentie Eigen regie, grip op arbodienstverlening (Oost-Nederland)
  • 25 jaar ervaring
  • Deelnemers per jaar: 9436
  • Top professionals

Miniconferentie Eigen regie, grip op arbodienstverlening (Oost-Nederland)

26-03-2019 12:59 - 13:59
Laan Ampsen 8, Lochem, Nederland Laan Ampsen 8, Lochem, Nederland

Wat is eigen regie, wat zijn randvoorwaarden om het eigen regiemodel binnen uw organisatie succesvol te implementeren, wat zijn valkuilen en wat zijn passende alternatieven?

Arbodienstverlening

 

Kom naar de gratis miniconferentie over het eigen regie model met experts en vakgenoten!

 

Als werkgever vindt u het belangrijk grip te hebben op verzuim van uw medewerkers. Vanuit het oogpunt van bedrijfsvoering, maar ook vanuit goed werkgeverschap. Daarom streven veel organisaties naar eigen regie. Maar wat houdt eigen regie eigenlijk in? Wat zijn randvoorwaarden om het eigen regiemodel succesvol te implementeren? Welke stappen kunt u nemen om te zorgen dat uw organisatie zich gaat ontwikkelen naar volledige eigen regie? Aan welke knoppen moet u draaien?

 

Tijdens een interactieve presentatie vertellen Rianne Baan en Masha Derlage, consultants bij Falke & Verbaan, aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan om het eigen regie model succesvol te implementeren. Met welke zaken moet u aan de slag om eigen regie zo te implementeren dat dit ook daadwerkelijk leidt tot een reductie van verzuim. En welke zaken zijn binnen uw organisatie blijven liggen waardoor het eigen regie model niet tot een verzuimreductie heeft geleid?

 

Graag ontvangen wij u op woensdag 15 februari 2017 op het landgoed Ampsen in Lochem (Oost-Nederland) van 10.00 tot 12.00 uur om met u van gedachten te wisselen. Na de presentatie bieden wij u een lunch aan waarbij u de kans heeft met vakgenoten van gedachten te wisselen.

Advies op maat

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u advies van onze consultants Learning en Development? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

035 – 6997100

Offerte aanvragen

blended-learning
block-aanpak

Onze Aanpak

Binnen onze klassikale en blended learning programma’s staat uw (werk)praktijk centraal. Onze vakdocenten, trainers en acteurs zorgen voor bewustzijn, kennisoverdracht en het inslijpen van vaardigheden. Theorie wordt afgewisseld en gekoppeld aan zelf ingebrachte casuïstiek. Werkvormen, (voorbereidende)opdrachten en interventies wisselen elkaar af. Door onze online leeromgeving leert u tijd- en plaatsonafhankelijk. Onze unieke opleidingen volgt u via onze open inschrijving, of indien gewenst, samen met uw collega’s in een op maat gemaakt programma.

Maatwerk

Organisatie ontwikkelingen en -doelstellingen, persoonlijke leerwensen en leerrendement dat zij dé uitgangspunten voor het samenstellen een maatwerkprogramma. Aan alle programma’s uit ons aanbod kunt u samen met uw collega’s deelnemen. Bel voor een intake gesprek met de consultant van de Falke & Verbaan Academie.

Lees meer…

block-maatwerk